Sommeljeega köögis

Sommeljeega köögis on vaimukas ja põnev ühiskokkamine.

5- käigulise menüü valmistamisel kasutatakse iga käigu tegemisel erinevat veini. Hõlpsalt valmiva ja suurepärase õhtusöögi kõrvale jääb ka aega veinide degusteerimiseks.

Üheskoos valminud toitude nautimise kõrvale õpime toidusõbrast sommeljee Indrek Poolaku abiga tundma veinimaailma ja õhtusöögi valmistamisel kasutatud veine.

Sommeljeega köögis sobib suurepäraselt nii meeskondlikuks kui ka kliendisündmuseks. Meeleoluka toidu- ja veinikoolituse läbiviija on Toiduakadeemia kodustatud sommeljee ja hobikokk Indrek Poolak.

Sommeljeega köögis sündmuse kestus 4 tundi.

Pakume seda seltskondadele suurusega kuni 20 inimest.

Hind alates 85 eurost inimese kohta. Hinnale lisandub käibemaks.

Hind sisaldab:

  • Kokkamine ja veinikoolitus
  • Toiduakadeemia ruumid ja vahendid
  • Sõbralik teenindus
  • Värsked toorained
  • Lauavesi, kohv, tee
  • Alkohoolsed joogid vastavalt menüüle

Pidulistelt ootame rõõmsat meelt ja vahvat seltskonda, kõik muu on meie poolt!

Lisainfo saamiseks või sündmuse broneerimiseks täida all olev vorm, et saaksime Sulle pakkumise teha.