Eesti köök Henari Nõuga! (Tartu)

14.05

Hind ühele huvilisele: 55,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Henari Nõu on Eesti Rahva Muuseumi peakokk. Enne muuseumi oli Henari tööl aga mõisas, täpsemalt Pädaste mõisa restoranis Alexander.

Tema lemmik tooraine on värske ja eelistatult ka kohalik. Henari kasutab toiduvalmistamisel palju värskeid ürte ja köögivilju. Ta usub, et kõik toidud, mida valmistatakse südamega, on alati head.

Henari enda meelistegevuseks on liha valmistamine.

Menüü:

  • Muhu jaanalinnu hake, kadaka suits ja tatar
  • Rautsi talu peedi orsotto, Kolotsi kitsejuust ja spinat
  • Veisepõsk, juurseller, apteegitill ja õun
  • Käsitöö jäätis (vedellämmastikuga)
  • Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.

Asukoht: Kastani 42, Tartu (Aparaaditehas)