GMP Clubhotel´i ja GMP Patisserie peakokk Koit Uustalu! (Tallinn)

25.09

Hind ühele huvilisele: 65.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Koit Uustalu on Otepääl asuva GMP Clubhotel & Pühajärve ning samuti ka Tartus asuva GMP Patisserie peakokk.

Koit jättis seljataha pealinna restoranid  ja siirdus Lõuna-Eesti kulinaariamaastikule, lähemale kohalikule ja puhtamale toorainele. Lõuna-Eestile eelnesid kokaaastad restoranides Novelli ja Nerot ning peakoka roll Neikidis. Koit on käinud end täiendamas Taanis, Itaalias ja Prantsusmaal.

Menüü:

  • Tomat ja soolajuust / Marineeritud tomat, soolajuustu kreem, marjapalsam ja tatra popkorn
  • Soolaveis ja tikker / Toores veise välisfilee, marineeritud tikrid, meekaste, riivjuust ja angerjavaht
  • Mustjuur ja kukeseened / Mustjuure kreemsupp ja krõps, ürtidega praetud kukeseened ja forte juust
  •  Veise antrekoot ja mustküüslauk / Veise antrekoot, juurika-musta küüslaugu kreem, kõrvitsasinep, lihaleeme-punaveini kaste ja maapirni krõps
  • Jogurt ja marjad /Jogurtitarretis marjatäidisega, mündised marjad ja filo krõps

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.

Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.