Läänemere kalad Dmitri Haljukoviga! (Tartu)

17.09

Hind ühele huvilisele: 59.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Dmitri on restoran Cru peakokk! Restoran, mis Dmitri eestvedamisel on aastaid püsinud Eesti parimate hulgas. Dmitri on esindanud Eestit maailma prestiižseimal kokakunstivõistlusel Bocuse d´Oril nii võistlejana kui ka meeskonnaliikmena.

Tema toite iseloomustvad suurepärased maitsed ja detailideni läbimõeldus.

Menüü:

  • Siia äkis kartuli tartletis
  • Suitsuangerja sõõrik
  • Merihaugi pelmeenid piprases borši leemes
  • Rääbise rullmops karulaugu pestoga
  • Meriforell jõevähi- ja ülekasvanud tilli kastmes
  • Marineeritud pohla tartlett põletatud valgešokolaadi kreemiga

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.

Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.