Meistriklass „Põhjamere koorikloomad“ Dmitri Haljukoviga! (Tallinn)vol2 (välja müüdud)

26.03

Hind ühele huvilisele: 79,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Seoses suure huviga koorikloomade meistriklassi vastu, tuleb koolitus kordamisele!

Dmitri on restoran Cru peakokk! Ta on esindanud Eestit maailma prestiižseimal kokakunstivõistlusel Bocuse d´Oril nii võistlejana kui ka meeskonnaliikmena. Tema toite iseloomustvad suurepärased maitsed ja detailideni läbimõeldus.

Menüü:

PÕHJA-ŠOTIMAALT

Käsitsipüütud kammkarbid õunakreemi ja verivorstiga

NORRAST

Kuningkrabi ravioolid umami leemes akvaviidiga

ROOTSIMAALT

Kuumsuitu merikuradi ja sinimerekarpide hautis

EI MAGUSALE

Merevetikate jäätis musta Beluga kalamarjaga

Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.