Mereannid Toiduakadeemia peakoka Aleksander Uguriga! (Tartu)

04.06

Hind ühele huvilisele: 55,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Aleksander või omadele Sass on sündinud ja üleskasvanud Tartus. Kokandusega on ta tegelenud juba pea 15 aastat. Eestis alustas Aleksander koka karjääri Lõuna-Eesti restoranidest. Kuni eelmise aasta suveni omandas ta kokandusalaseid kogemusi Norras ja Austraalias, töötades mitmetes erinevates restoranides. Aastal 2015 sai temast peakokk Austraalias asuvas Mantle Group-i restoranis Pig `N` Whistle. Edasi tuli juhtida juba sama restoranide grupi teist ja peagi ka kolmanda restorani kööki. Alates eelmise aasta septembrist on Sass Toiduakadeemia peakokk!

Selle hooaja viimasel koolitusel saame Sassi juhendamisel õppida, kuidas mereandidega ümber käia ja kuidas neist maitsvaid hõrgutisi valmistada.

Menüü 

Alustuseks / Austrid kolmel viisil

Eelroog / Sichuaniga maitsestatud kalmaar, koduse küüslaugu aioli ja porgandi-rohelise sibula ürdi salatiga

Pearoog / Lõhe peedi-punasesõstramarinaadis, basiiliku-sidruni õliga.

Lisand / Õhitud kinoa ja brokolini kitsejuustuga

Magustoit / Rabarberisuflee meekärje ja värskete marjadega

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.

Asukoht: Kastani 42, Tartu (Aparaaditehas)