fbpx


Suvesündmused
Toiduakadeemia püstkojas

Kui seltskond koguneb õhtul lõkke ümber, siis ajakulg peatub. Nagu eraldi maailmas oleks, kus aeg kulgeb teise tempoga.

Mats Soomre

Püstkoda on gastronoomiline kohtumispaik!

Asume Eesti Vabaõhumuuseumis (Rocca al Mare) 

Siin on Sul aega nautida koosolemist, häid maitseid, õdusat keskkonda ja mõõtmatus koguses värsket õhku.

Meie poolt on elav tuli, voolav vein ja toimekas kokk ning kelner. 

Sinu poolt seltskond ja hea tuju. Kes soovib, saab toidutegemisele käed külge panna ja kaasa aidata, aga sundima me ei hakka.

 

Mida püstkojas teha saab?

Kliendisündmused ja meeskonnaüritused

Suveseminarid ja rutiinivabad koosolekud

Sünnipäevad ja juubelid

…põhjuse leiab alati 🙂

 

 

Sina valid kuupäeva, menüü ja kutsud kokku seltskonna. Kõik muu korraldame meie!

Menüüde valik

Menüü A 

  • Eelroad:
    Heeringas musta leiva, marineeritud sibula ja hapukoorega
    Grillitud mais, harissa, feta ja chimichurriga
  • Pearoog:
    Pardifilee grillitud kartuli, kapsa ja aprikoosi moosiga
  • Magustoit:
    Eton Mess besee, jäätise ja marjadega

Menüü B:

  • Eelroad:
    Röstitud bataat seente, kapparite, murulaugu ja sidruniga.               

        Krevetid värske salatiga.

  • Pearoog:
    Rostbiif grillitud spargli, kirsstomatite ja tuunikala kastmega.
  • Magustoit:
    Kama mousse marjade ja küpsistega.
    ja värskete marjadega

 

Kuidas suvesündmus püstkojas ikka päriselt välja näeb?

Aga palun lisaks allolevale video kokkuvõttele leiad pildimaterjali SIIT!

Kui soovid aga toiduvalmistamisel rohkem kaasa lüüa ja ammutada grillitarkusi, siis vaata siia. Grillkoolitusel kuuled lihaküpsetamise teadmisi mitmekordsetelt Eesti meistritelt BBQ-s ning toidud valmivad erinevatel grillidel.

Soovid pakkumist? Vastame kiiresti!

Jäta meile oma kontaktteave ja meie müügijuht võtab Sinuga ühendust, et teha Sinu vajadustele vastav pakkumine. Vastame esimesel võimalusel, tavaliselt ühe tööpäeva jooksul.