26.11
Hind ühele huvilisele: 75.00 eurot
Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00
Aivar Tarja on viimased viis aastat tegutsenud hotell Olümpia peakondiitri ametis.
Pagar- kondiitriks on ta õppinud ja selles vallas ka pikalt töötanud. Olümpiale eelnes 7 aastat peakondiitri ametit Frens Cateringis. Kaunid ja imeliselt maitsvad küpsetised on Aivari käekirjaks!
Aivari juhendamisel õpime valmistama küpsetisi, mis sobivad suurepäraselt saabuvale pühadelauale!
Meistriklassi koolitusel saab osaleda maksimaalselt 15 inimest. Me süüvime põhjalikumalt valitud teemasse ning osalejad saavad ise kõik küpsetised praktiliselt läbi katsetada.
Valmistama hakkame:
Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.